Izrada newslettera

Oglašavanje putem interneta sve je popularnije, sve više poduzeća koristi neke od oblika Internet oglašavanja, a jedan od načina oglašavanja putem interneta je e-mail marketing, odnosno marketing putem newslettera.

Ova vrsta marketinga zove se Permission Marketing (marketing na osnovu date dozvole) budući se radi o direktnoj komunikaciji s potencijalnim klijentom nakon što je dobiveno odobrenje za slanje newslettera na njegovu e-mail adresu. Ako imate svoju web stranicu, putem iste možete omogućiti potencijalnim klijentima da se prijave na listu za dobivanje newslettera.

Prednosti ove vrste marketinga su sljedeće:

  • direktni pristup potencijalnom klijentu
  • brza priprema newslettera
  • ciljana publika
  • niski troškovi

Cijena usluge izrade newslettera? Cijena izrade newslettera ovisi o tome na kojoj platformi želite da newsletter bude napravljen, kolika je baza e-mail adresa i šalju li se newsletteri svaki dan, tjedno, mjesečno i slično. Postoje određena pravila za izradu sustava za newsletter kako vaši mail-ovi ne bi završili u neželjenoj pošti ili čak da vaša web stranica ne ostane suspendirana.

Kontaktirajte nas i mi ćemo vam poslati ponudu u kojoj ćemo navesti cijenu izrade newslettera te sustava za slanje newslettera.