O nama

Web Development d.o.o. je digitalna je agencija koja nudi mnoštvo usluga poput digitalnog marketinga, web programiranja, izrade i održavanja svih vrsta web aplikacija.

Naše osnovno usmjerenje od početka je da našim klijentima omogućimo cjelovitu i kvalitetnu uslugu. Profesionalnim pristupom i maksimalnim trudom pri svakom projektu nastojimo izgraditi dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kako bismo to i postigli, svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom, istovremeno uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Rješenja koja nudimo se kreću od jednostavnih web stranica pa sve do kompleksnih web portala; od malih CMS rješenja koja omogućuju unos novosti i fotografija do kompleksnih rješenja koja omogućuju administriranje kompletnih portala kroz više administratorskih razina

Zahvaljujući iskustvu, s lakoćom prepoznajemo potrebe Vašeg Internet marketing poslovanja, nudimo Vam najbolja idejna rješenja kako bismo zajedničkim snagama došli do željenih rezultata.  Stoga, kontaktirajte nas! Odaberite nas za svog strateškog partnera koji će podići Vaše poslovanje na višu razinu uspjeha, efikasnije i puno brže.